0400-611 443
kauneuspiste(at)johannakari.fi
  • slide

Hyvinkään keskustassa sijaitseva kynsistudio, Kauneuspiste Johanna Kari, tarjoaa kauneudenhoitopalveluita ammattitaidolla ja intohimolla. Johanna on koulutettu kynsimuotoilija ja maskeeraaja yli 10 vuoden takaa. Liike on auki joustavasti sopimuksen mukaan. Työlle varataan riittävästi aikaa ja koko aika omistetaan ajan varanneelle asiakkaalle.

 

"Pyrin työssäni aina huolellisuuteen ja viimeisteltyyn lopputulokseen. Kynsien koristelu ja käsinmaalaukset ovat intohimoni sekä asiakastyytyväisyys on minulle tärkeintä. Sydämellisesti tervetuloa!" -Johanna

 

Mikäli haluat varata aikaa, ota yhteyttä tekstiviestillä, sähköpostilla tai voit jättää viestin vastaajaan. Viestiisi vastataan mahdollisimman pian.

Kynnet

Rakennekynnet tehdään laadukkailla UV-valokovetteisilla geeleillä. Pituus ja malli suunnitellaan yhdessä asiakkaalle sopivaksi. Väri- ja koristeluvaihtoehtoja on rajattomasti. Kynnet ovat kestävät, eivätkä värjäänny käytössä. Kynnet tulee huoltaa noin 3-5 viikon välein.

Kestovärit ja meikkauspalvelut

- Kulmien ja ripsien kestovärjäykset sekä kulmien muotoilu.

- Meikkaus- ja maskeerauspalvelut. Kevyt päivämeikki, juhlameikki, häämeikki, polttarit, halloween yms. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva meikki teeman mukaan!

Varpaankynsien geelaus

Wilde Pedique -geelillä voidaan rakentaa ja korjata varpaankynsiä niin että lopputulos on kaunis ja kestävä. Varpaankynsien geelausta huolletaan noin kahden kuukauden välein. Geelaus sopii terveille kynsille.